Tag Archives: atypisk autism

Autism asbergers halsband

20130117-170520.jpg

Superfint smycke med den blå handgjorda pärlan. mycket noggrant gjort halsband (man märker att det är en Asbergare som gjort halsbandet). Jättefint verkligen älskar det. är kul att det finns ett halsband för autism oxå eftersom jag har diagnosen atypisk autism. Halsbandet tycker jag står för både Asbergers och autism. Så bägge de grupperna kan bära smycket. men självklart så kan andra bära det oxå.
Text om halsbandet: Till en början fanns det bara ett halsband med pärlor på. Men när Gunilla fick veta att hon hade diagnosen asperger blev hon stolt för hon fick veta vad som hon alltid har undrat över. Pusselbitarna la alltså på plats. Så idén till att göra ett smycke växte fram och Gunilla fick reda på att pusselbiten är en symbol för diagnosen autism. Hon ville då sätta ihop Anders pärla med hennes pusselbit. De bestämde sig för att göra ett halsband med en blå pärla och en pusselbit. Den blåa pärla ska stå för det autistiska och pusselbiten är en symbol för diagnosen autism. 
Attentions riksförbund har en egen hemsida och på den sidan har dom en webbutik. I den butiken kan man köpa allt från faktablad om olika NPF diagnoser till olika halsband som finns. De halsband som finns är adhd och asperger halsband. De som har gjort halsbandet var Anders Carlsson och Gunilla Carlsson.
Halsbandet kallas för stolt. 
pris: 200:-

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Posted in Atypisk Autism, Smycken | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 1 Comment

Attention nr 4 2011

 !attention nr 4 2011

 

Jag är med i Riksförbundet Attentions medlemstidning i enintervju/artikel om hjälpmedel ! på sida 15. Ja skulle kunna ta kort på det och posta, MEN bättre om ni köper den så stöder ni Riksförbundet Attention! 25 spänn bara! Ni kan läsa tidningen på nätet i en av länkarna.

KÖP————> Attention nr 4 2011 – attention.

LÄS GRATIS—> Attention nr 4 2011

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Posted in ADHD, Attention UNG, Atypisk Autism, Mode | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment

Hur går man upp i vikt ?

Hur går man upp i vikt? sitta och dricka grädde funkar inte när man inte har någon matlust. Äta regelbundet glömmer jag bort… och sen det där roliga med matlusten som jag älskar! Idag har jag druckit en kopp te med Tanya ute på stan och en näve marshmallows eller hur det nu stavas. Mat gör mig bara illamående vilket suger för ja älskar mat. Jävla matlust! Vill väga 53 kg igen! Skulle va gött om man hade några hungerkänslor iallafall. Näringsdryckerna är goda speciellt chokladen och sen vaniljen.

Äta massa äcklig snabbmat varje dag är inget alternativ. Massa äckligt fett och massa äckelfinnar. Vill äta nyttig mat och samtidigt gå upp i vikt.

Tänkte ja skulle försöka komma ihåg å skriva upp vad ja väger varje dag kanske får se hur det går.

Längd: 161 cm

  • 28 september: 49.2 kg
  • 2 oktober 48.8 kg
  • 6 oktober 48.8 kg
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Posted in Mat | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment

Autism bilder och tröjor

Kunde inte bestämma mig för vilka bilder jag skulle posta…så jag postar alla för hatar att bestämma mig. Skulle ja sitta och välja ut 3 bilder ja tycker är bra skulle det ta flera timmar så …bättre och posta allt!År av revor och beslutsamhet mug

Autism är inte smittsam shirt
Autism är inte smittsam Av mrs_eke
Många fler t-shirts online på zazzle
Fotspår Autism shirt
Fotspår Autism Av tholmes2
Inköp av t-shirts från Zazzle
Tuta, om du älskar någon med AUTISM bumpersticker
Tuta, om du älskar någon med AUTISM Av rmommyoffive
Titta på mera bildekaler designs på zazzle.se
AUTISTIC BARN VAGGAR! shirt
AUTISTIC BARN VAGGAR! Av kokobaby
Shoppa för t-shirt på zazzle
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Posted in Atypisk Autism | Tagged , , , , , , | Leave a comment