Tag Archives: bilder

Framkallat modellbilderna på mig själv

jag blev så grymt snygg! En riktig fin, gullig, sexig och fin sak. men det visste jag ju redan.

Gav bort massor med kort i julklapp till mamma och pappa som fick en kopia på alla kort+ inramade. Mormor och Farmor och Roland fick ett kort oxå. de tyckte jag var jättefin. brorsan tyckte ja va lite halvego när de bara fick kort på mig men han skrattade. Min lillasyster tyckte jag var snygg och är nog stolt hon har ju en Syrra som bor i Stockholm oxå.

I detta land får man inte dyrka/avguda/ tycka om sig själv/ ha bar självförtroende/ ge sig själv komplimanger eller älska sig själv. Tänk vad många det är som säkert är avundsjuka för att man fick vara modell. Tyckte det va roligt, man fick vara i centrum och alla tittar på en och tar kort, älskart!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Posted in Accessoarer, ADHD, Atypisk Autism, Dampelina Testar, Event, Kläder, Mode, Nagellack, Naglar, Smycken | Tagged , , , , , , , , | Leave a comment

Bilder på våran älskade lilla kattunge Hugo

 

Våran lilla busiga älskling. Han har en mamma som är bengal och har stamtavla och en pappa som är en norsk skogskatt med stamtavla. Men han ser ut som en bengal och är en liten galning som ska vara med överallt och jamar när man slutar leka med honom.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Posted in Hugo, Katt, Kattunge | Tagged , , , , | 1 Comment

Mia Petzäll från Sunne med ADHD.

Mia Petzäll har varit gift med min Mosters Morbror.
Milton heter deras son, han är lika gammal som Clara min kusin
Hennes söner heter pontus och julius petzäll.
Mia Petzäll har ADHD.

Fint inslag tycker ja som morsan skickade. Påminner lite om Sunne. Lite kult i de där äckliga raggarbilarna men gött att slippa dem. Men lite gulligt är det. Små minnen i form av bilder dyker upp i huvudet.

Det hon berättade om ADHD, om innan och före medicinering stämde bra. Innan medicin failade man på allt gick till skolan men de tankarna att ”jaha va ska ja faila med idag”. Kändes så onödigt att gå till skolan för man visste redan innan att man inte skulle lära sig någonting. Man visste inte riktigt varför det gick som det gick och varför man kände sig så jävla dum i huvudet hela tiden.

På högstadiet var jag den i klassen som frågade 10 ggr om samma sak. Sprang omkring och gjorde annat. Pratade bort lektionerna. Var klassen clown. Ställde konstiga frågor tyckte många. Sa rätt ut av ja tyckte och tänkte. Var sen till skolan nästan varje morgon. Sov bort lektionerna. Glömde bort när vi hade prov. Slarvade bort pennor och böcker. Sist men inte minst fick applåder på morgonen de gånger jag var i tid!

Att få börja med medicin var ett jäkla under. ”jaha fan är det såhär en normal människas hjärna funkar…NÄSTAN”. Det var min först reaktion av medicinen. Kunna sitta där och orka koncentrera sig någorlunda bra. Helt otroligt att orka med skola och allt annat. Få beröm för det man gör och slippa känna sig misslyckad hela tiden. Man blir äntligen bra på något och ens styrkor visar sig. Livet blir lättare! och få ett svar varför man har failat i skolan och tappat alla grunder i massa viktiga kärnämnen.

ADHD det är verkligen som att ha 20 tankar i hjärnan samtidigt, de studsar och hoppar och går 500km/h! om inte fler. Och kommer nån jävel och kastar in en till boll i skallen ja du ballar man ur!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Posted in ADHD, Mina funderingar och tankar., Video | Tagged , , , , , | Leave a comment

Tamponsforfree VIP utskick!

Fått ett VIP utskick från http://www.tampongsforfree.se/ gratis tamponger! för att svara på ca 5-10 frågor om deras kampanj varje månad. Vunnit 2 tävlingar hos dom oxå! Så lätt att vinna tycker jag. Ena i samarbete med SANA och den andra Acnecyl.

i samarbete med Chartis en försäkring mot bröst och underlivscancer.

Fick två rosa bandet band. Ett för varje tutte tolkade jag det som! men nu sitter de på min jacka, på kragen. Fin tuttbox med tamponger fick ja oxå. med två rosa mentos i bakgrunden, de fick ja inte men gott att äta. Sen en VIP inbjudan till ett event och få GRATIS goodiebag. Får INTE glömma att OSA till det bara.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Posted in Event, Rabatter | Tagged , , , , , , , , , , , , , , | 1 Comment

Autism bilder och tröjor

Kunde inte bestämma mig för vilka bilder jag skulle posta…så jag postar alla för hatar att bestämma mig. Skulle ja sitta och välja ut 3 bilder ja tycker är bra skulle det ta flera timmar så …bättre och posta allt!År av revor och beslutsamhet mug

Autism är inte smittsam shirt
Autism är inte smittsam Av mrs_eke
Många fler t-shirts online på zazzle
Fotspår Autism shirt
Fotspår Autism Av tholmes2
Inköp av t-shirts från Zazzle
Tuta, om du älskar någon med AUTISM bumpersticker
Tuta, om du älskar någon med AUTISM Av rmommyoffive
Titta på mera bildekaler designs på zazzle.se
AUTISTIC BARN VAGGAR! shirt
AUTISTIC BARN VAGGAR! Av kokobaby
Shoppa för t-shirt på zazzle
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Posted in Atypisk Autism | Tagged , , , , , , | Leave a comment