Tag Archives: direction

Köpt hårfärg och te.

image

Har äntligen hittat Hallon och grädd te som jag letat efter i ett halvår. Köpte det i hötorgshallen när jag träffade kontaktpersonen. Hittade det av en slump för hon ville in dit och kolla om de hade färska jalapenios. Sen kom jag på att jag ville kolla om de sålde te där oxå. Det gjorde dom, blev så glad för.jag.hittade.Hallon och grädd te! För har bara hittat Hallon och grädde te i påsar och inte som löste som jag vill ha.

Var till Blue Fox sen som ligger på en tvärgata till drottninggatan. Köpte toning till håret. Toning heter direction och köpte färgen ”Fire”.

Köpte en färgpensel på Åhléns för 15:- så det ska.bli lite lättare att ta i färgen. Hade en annan pensel förut som var liten och jättesmal så gick inte lika fort och svårare att få jämnt.

Men nu kommer mitt hår bli ännu bättre, och kommer få i färgen snabbt. Gäller bara att kamma genom håret efter. Då blir det ett jämnt och snyggt resultat och ser proffsigt ut. Lärde mig det av Tanya, tack igen!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Posted in Dryck, Hår, Shoppat | Tagged , , , , , , , , | 1 Comment

Nu ska jag bli röd

Mitt hår före blekning och färgningen.

Nu har jag blekt håret med ”helene mood ultrablond” 1 paket. Köpte på ÖoB för 39:-. Blekningen fick sitta i  håret i 60 minuter.


Färgen har suttit i mitt hår 1 timme får se hur länge jag orkar. Färgen är en toning från Direction. Färgen heter ”fire”. Köpte den på Blue fox för 69:- när Tanya var med. Bästa tipset ever. tror jag älskar den röda färgen redan. Sen så är det ingen ammoniak i så den luktar inget heller. Färgen är dryg som bara den oxå tog lite mindre än ½ i burken så kommer räcka till en omgång till.

Snart har färgen suttit i 1 h och 20 minuter.

 

Använda en kam att fördela färgen med. Och en pensel att ta i färgen med och fördela den. Sen en liten spade att röra omkring färgen en gång i burken med. Sen ett par engånghandskar som blev rosa!

Avslutade med att kamma igenom håret några gånger så att resultatet skulle bli jämt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Posted in Hår | Tagged , , , , , , , , , , , , | Leave a comment