Tag Archives: DSM-5

Leka med sjukdomar i DSM-5

Nu lekar man med DSM-5 IGEN. Försöker de få alla att tro att de har någon sjukdom? är som att ved gör narr av det i media. Men tycker bilderna av rätt roliga. Ifall media ska fortsätta så här kommer det ju sluta med att ingen kommer ta de som faktiskt har en diagnos på allvar och bra skratta åt det. De gör det till någon modegrej att ha ADHD. Skulle det vara det skulle ja direkt kasta bort min diagnoser i en papperskorg eller ge bort dem till någon annan om det är så jäkla häftigt och modernt. De gör ADHD till en diagnos som ska var lätt och ha och att det inte finns några problem med den. Media gör det till en icke svår diagnos. Så fan heller finns många som har mycket problem grejen är ju det att det inte alltid syns som ett brutet ben.

I nya DSM- 5 som kommer är det lite som att media ”åå något mer att leka med”. Verkar som atat det passar media perfekt nu när det skrivs om ADHD överallt att börja gräva och fucka till DSM-5 genom att skriva cp grejer hit å dit.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Posted in ADHD, Attention UNG, Atypisk Autism, Mina funderingar och tankar., Nyheter | Tagged , , , , , , | Leave a comment