Tag Archives: hårspray

Ny frisyr i ETER TIO på TV4 18/10

Bilder på håret från efter tio på TV4 med Malou.


Dagen innan på min födelsedag fick jag ett mail om att frisören Tomas Hedlund hade försökt kontaktat mig för ja hade skickat in bilder på mitt hår. Första ja tänker är ”LOL ofta TV4 kontaktar mig”


Står i mailet att ja ska höra av mig så fort som möjligt så ringer numret i mailen till Tomas Hedlund. Blir tillfrågad om jag vill vara med i efter tio och bli klippt.


Svarar JA! och får reda på att det är imorgon den 18/10 efter tio ska spelas in och måste komma till en av Tomas Hedlunds salonger och bli färgad för det kan man inte göra inne i en studio. Är ett under att ja kom dit i tid, tack mamma! och yrade bara runt i 15 minuter för att hitta salongen!


Rött hår skulle jag ha det var ja säker på redan innan ja kom till salongen, fick en tid 3-4 h efter ja ringde Tomas Hedlund. Fick mitt röda hår! det skulle vara Ferarirött. Blev nästan så rött som jag ahde tänkt mig. är sjukt nöjd men vill ha ännu rödare men är bästa röda färgen hitills. När ja blev färgad hade de i en 5 olika röda nyanser och färger


så sminkade de mina ögon inne på sminket! var sjukt roligt och snyggt blev det har ingen närbild dock. För att vara med i efter tio och bli klippt skulle man vilja göra en drastisk förändring med håret. Vilket jag inte hade något emot. Ville ha något coolt, häftigt, nått dampigt, vågat vild, något som sticker ut något annorlunda. Det fick jag! trodde inte så mycket hår skulle ryka fast det var kul har ju gått från långt till kort förut. Men de visste ju av de gjorde så gjorde mig ingenting för visste att det skulle bli hur snyggt som helst och något som speglar min personlighet.


Tycker att min frisyr blev JÄVLIGT cool och unik det gillar ja! Gött med kort hur nu och en osymmetrisk frisyr som man kan göra vad man vill med. Lätt att tröttna på en frisyr men med den jag har nu kan ja få till 5-6 helt unik frisyrer.


Frisören hette Tomas Hedlund han var proffsig och duktig hans salong som jag var på heter ”Hos Tomas” och ligger på stureplan på engelbrektsgatan 3, bakom spybar eller vad man ska säga. EN normal frisör skulle nog aldrig komma på iden att göra en osymetrisk frisyr och ta den rödaste färgen de har i håret. Och komma med så mycket idér och förslag, och då inte massa mesiga förslag vad man kan göra för grym frisyr med håret utan riktiga GRYMMA COOLA frisyrer!


är sjukt nöjd och nice med en frisör som vågar göra något coolt och inspirerande med håret som passar just mig. det är som om man blir specialdesignad för Gucci och inte får nått massproducerad från HM. Ungefär så!


Fick håret färgat på en av Tomas Hedlunds salonger som han ägde dagen innan. RÖTT skulle jag ha och det hade ja redan bestämt mig för. Han tyckte även jag hade en ”cool annorlunda stil” det har jag hört förut och gillar att folk beskriver min stil så.


Blunda på kort det är jag duktig på! Blev hämtad med taxi på morgonen vid 08.00 som TV4 betalade. Skulle vara i TV4 huset vid 08.30 för atta bli sminkad innan och div andra saker som behövde förberedas. programmet började vid 10.00 men tiden gick snabbt. Vid 12.00 tiden när det vara klart och jag ahde min nya frisyr så fick ja åka taxi hem som TV4 betlade igen. man känner sig lite bortskämd men ja älskar det. Var kul att se va som hände bakom kameran oxå och inne på TV4 några kända människor kände ja igen men minns inga namn.


Håret blev as rött när jag var och färgade det på salongen. Trodde det skulle bli rödare men jag är nöjd! mitt hår kanske inte är gjort för att vara megarött vem vet. Rödaste färgen hittills! Tack TV4! Tack Malou för ja fick vara med i efter tio! Stort Tack Till Tomas Hedlund som färgade och fixade en grym frisyr! och taxi var sjukt nice.

Hela avsnittet från EFTER TIO med Malou von Sivers som går på TV4, allt var inte med i klippen från TV4play

Klipp från TV4 när de håller på och klipper. det var sjukt jobbigt att sitta still så i början sitter jag och vickar på foten men kommer på fan det kommer ju synas i TV. Men ja orkar inte bry mig, men börjar istället sitta och pilla med händerna. Var ju inte ensam om att ha ADHD i studion men var nog en ren slump. Malou hade en reporter som hette Cissi som hon hade som gäst i programmet och hon satta ju och rörde på ben och armar och vred på sig så varför skulle inte ja kunna göra samma sak.

Så blev min frisyr när det blev klart. Lite autistisk som jag har så tänker jag inte på att ”JUST FAN MAN SKA JU LE OCH SE GLAD UT I TV” det märkte jag efteråt när jag tittar på avsnittet hemma. Men jag sa att jag var skitglad och det var ja! nästa gång ska jag tvinga mig själv att le eller tatuera in under ögonlocken att man måste LE iallafall lite grann. Annars kan ju folk tro man är otacksam, inte för jag är det. Men människor är lite konstiga. Sitter där med en ADHD kropp och en dött ansiktsuttryck ser ut som om att jag är död, arg och bara vill därifrån. Men helst skulle ja va framför kameran! I början av programmet när de filmade försökte ja komma på hur fan ja skulle le fast ska man tvinga sig själv att se glad ur när man redan är glad så ser det ju bara påtvingat ut.

ÄLSKAR MITT HÅR TACK!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Posted in Event, Hår, Video | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment

Vunnit en tävling IGEN

Vunnit en tävling IGEN!

got2b Rockin’ It Encore Fresh Dry Shampoo

 

Rockin’ It är ett torrschampo som sprayas och borstas in i håret. Den feta och ofräscha känslan försvinner direkt och håret känns rent och lent.

Många tvättar håret oftare än de egentligen behöver, just för att håret känns lite fettigt. Nu med denna väldoftande spray kan du bli av med denna känsla på fem minuter.

 

got2b Rockin’ It Outlasting Hold Hair Spray

Rockin’ It är ett hårspray som sitter dag som natt oavsett frisyr eller livsstil. Looken ser lika bra ut framåt småtimmarna på natten som den gjorde framför spegeln många timmar innan. Ett hårspray som håller den rockigaste frisyren på plats och i form, utan att göra håret stelt och se konstgjort ut.

Har en riktigt fräsch och långvarig doft, och en frisyr som ser nystylad ut hela dagen.

 

got2b Powder’ful Volumizing Styling Powder

Ett hållbart och enkelt sätt att styla håret! Ger volym från rötterna som håller hela dagen. Gör håret ruffigt och enkelt att forma. Smidig förpackning som är enkel att ha med i resväskan. En stylingprodukt i pulverform som ger omedelbar och långvarig volym.

Lyfter och ger volym till alla hårtyper.

 

 

__________________________________________________________________________________________________

Har börjat fundera på vad det är med mig och tävlingar. men jag vinner dem iallafall och glad blir jag!

Är någonting jag är bra på! Vinna tävlingar! tror jag vinner nånting varje vecka. Men den här gången var det ingen tävling då man skulle motivera eller rimma om varför man skulle vinna. fast vann ändå! hoppas hårprodukterna från got2b är bra. Tack veckorevyn! Hoppas min kliande hårbotten tål dem.

De borde byta namn på Scwvhardcop för man KAN INTE STAVA DET RÄTT! bara att googla 111 gånger tills det blir rätt.

Kanske återkommer med en recension på got2b produkterna om jag inte glömmer bort det.

Vann 3 st hårprodukter från Schwarzkopf got2b. Hoppas de är bra!


Fick dettta mail idag:

Stort grattis! Du är en av de lyckliga vinnarna i got2b och veckorevyns tävling om stylingprodukter!

Vinsten skickas till dig den här veckan, så du får din vinst denna vecka eller nästa.

Hälsningar got2b

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Posted in Hår, Tävlingar, Vunnit | Tagged , , , , , , , , , | 1 Comment

Topshop Goodiebag

image

Var på VIP kväll på Topshop med Milla och en till människa ja inte minns namnet på. Älskar att lära mig namn. Namn tar en evighet att lära sig eller så lär man sig inte.

Slutade med att vi shoppade underkläder på Topshop! det är kärlek! är något man alltid behöver. Och de på topshop var så snälla så de bjöd fyllkajorna på cider helt gratis! bra jobbat briska shopping och sprit! smart drag för med sprit lär man ju shoppa mer. Fast blev bara en men det va nice och 25% rabatt i hela affären.

Sen fick alla som shoppade något en goodiebag med lite gratisprylar.

Den innehåll:

  • Tamponger från tamponsforfre
  • En anteckningsbok från London Fashion week som var designad eller nått av topshop. en bok att kladda i helt enkelt.
  • Urban by Björn Axén – hard feeling extreme hard spray HÅRSPRAY
  • Urban by Björn Axén Total control fiber gel HÅRGELE?
  • Reklamblad från Urban by Björn Axén
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Posted in Dryck, Event, Kläder, Mode, Shoppat | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment