Tag Archives: litter kwitter

LITTER KWITTER Vad man ska tänka på och borde köpa !

image

Köp kattsand som inte är klumpbildande. Kör på Ica basic kattströ kostar mellan 23-26 kronor för 5 kg.

KÖP INTE:

Everclean: har man vanlig låda SKITBRA. Läta katten gå på dass=betong som är svår att få bort.

kristallsand: Tyckte Hugo inte om att gå på. För stora korn. Tyckte att det luktade oxå.

pellets: gillade han inte för att han inte kunde gräva ner ordentligt och så var man tvungen att byta ut ALLT varje gång han sket eller pissade. Luktade inge gött heller. Och för stora ”korn” oxå.

image

Hundbajspåsar och sen stora påsar kan vara bra och ha om man ska byta all sand eller har torkat upp något äckligt och vill slänga det direkt.

image

En spade utan hål. Ingen idé att ha en med hål om sanden inte är klumpbildande. Köpte spaden på en leksaksaffär för 10:-

image

En krok att hänga upp spaden på så man slipper att snusket ligger på golvet. Fick knyta fast den för annars ramlade den ner från kroken eller så lekte Hugo med spaden.

image

Ett snöre med en krok som håller i dasslocket så det inte åker ner på kissemissen. Om ni har ett jobbigt dasslock eller en busig katt som ska undersöka allt.

image

kroken köpte vi i ett byggvaruhus kostade ca 20:- för 7 krokar.

image

En sån där svamp att göra rent katttoan med. Bra att ha att skrubba med då sanden har en tendens att kleta fast i botten.  Då slipper man använda en halv toarulle att göra rent lådan med. brukar ta lite dasspapper och bara torka rent lådan med efter man skrubbat och sköljt ur.

image

Köpte på ÖoB för 29:-. perfekt att ha inne på badrummet och borsta bort sanden med som kommer utanför. bara och borsta upp och slänga. Mycket lättare än att ha massa papper eller tidningar över hela golvet. För tidningarna använda han som ”kattsand” i början då vi försökte lära honom. När katttoan stod på golvet. Bättre med en borste och med liten skyffel!

 

image

Guld värt om man ska ta reda på något äckligt. Bajs eller piss som har kletat fast i botten. Slipper man får allt snusk på sig. Köpte oxå på ÖoB för 20-30 spänn för 100 st. Bra att ha på sig om man ska plocka bort piss-sand från botten av katttoan.

image

Ica basic kattsand som är icke klumpbildande funkar bra ihop med Litter kwitter. Kostar ca 23:-

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Posted in Hugo, Katt, Kattunge, Litter kwitter | Tagged | Leave a comment

4 dagen med litter kwitter på toaletten

image

Han ratar våran kristallsand. Provade att hälla i Everclean sanden i mitten som han gillade. men icke. Måste ha en som inte klumpar. Blir att köpa ICA basic kattströ som är icke klumpbildande. Max morsa rekommenderade det. Gick att spola ner fast det ska vi inte göra. Kostade 23:- eller 26:- för 5 kg.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Posted in Hugo, Katt, Kattunge, Litter kwitter | Tagged , , , , , , , | Leave a comment

Litter kwitter dag 13

image

Dag 13 med litter kwitter som den har stått uppe på toan. Funkar skitbra nu. Ingen mer olycka skedd sen Hugo pissade på mig.

 

Video på när Hugo skiter. Duktig kissemiss jag och min älskling har.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Posted in Hugo, Katt, Kattunge, Litter kwitter, Video | Tagged , , , , , , | Leave a comment

Litter kwitter – kissade på tvättkorgen och mig

Nu har Hugo pissat ner tvätkorgen alltså bägge 2 för de stod i varandra. Fått tvätta 2 tvättkorgar för hand. Tvätten som var i la jag i plastpåsar så man slipper kattpisslukten. En protesterande Hugo men han ska inte få vinna! han ska lära sig att gå på människotoa!

 

Det var så jävla hemskt var inne på dass och hugo springer omkring och lekar. Rätt va det är så sätter han sig på tvättkorgen. Ja tänker ”VA FAN SER UT SOM HAN PISSAR MEN DET KAN HAN VELL INTE GÖRA”. Men klart som fan att han pissade. Tar tag i Hugo och lyfter honom från tvättkorgen till litter kwitter. samtidigt som han pissar och jag får Hugo-piss på mig. JÄTTEMYSIGT! Sätter honom på litter kwitter så atta han får pissa klart och atta resten av pisset kommer på rätt ställe. Var kattpiss på MIG, 2 tvättkorgar, golvet, lite på toan, och på litter kwittern. det ändå som av rätt va att det kom lite piss i litter kwittern efter ja satte honom på litter kwittern.

 

Gjorde rent golvet med desifektionsmedel* och diskmedel där han pissat. och i hans litter kwitter torkade ja av med varmt vatten.

Tror det är 3 dagen med litter kwitter som det står uppe på toan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Posted in Hugo, Katt, Kattunge, Litter kwitter | Tagged | Leave a comment