Tag Archives: nagellack

OPI guldfärgat från James Bond skyfall kollektionen

Nagellack från OPI. Nagellacket är från OPI kollektionen – James Bond SKYFALL. Den nya Bondfilmen som gick på bio 2013.
Hoppas jag inte har fel nu. Nagellacket är skitfint! ångrar mig inte en sekund att ja köpte det. Nagellacket är guldfärgat och dessutom & JÄVLIGT HÅLLBART.

Färgen, den vet jag inte riktigt hur jag skulle beskriva. För Guldfärgen den är något utöver de vanliga guldlacket. Nagellacket ser varken billigt eller plastigt ut som de flesta nagellack gör, som innehåller nån form av guld. För färgen den är varken matt, glittrig, shimmer, krakelerat, glansigt, metalliskt, magnetiskt eller självlysande.

Skulle jag försöka beskriva färgen med de synonymer som ligger närmast så är det: guldglitter, glans, skimmrande guldkorn, guldflarn ja nått sånt. Krävs lite jobb att ta bort Nagellacket sen oxå.

20130208-001743.jpg

20130208-001808.jpg

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Posted in Dampelina Testar, Nagellack | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment

Köpt fyra nya Nagellack från feelunique

image

Shoppat några nya nagellack från lookfantastic.com är billigare än i Sverige och tar ca 1 vecka innan man får sina älsklingar. Nagellacket från Nail inc håller skitbra och är rätt coolt  och underhållande att måla med.

  • Mavala Nail Polish Thinner (10ml) On or before 11th September £4.75
  • NAILS INC. HOUSES OF PARLIAMENT MAGNETIC NAIL POLISH (10ML) £11.00
  • ORLY INSTANT ARTIST COLOUR – PLATINUM GLITTER (9ML) £5.90
  • ORLY INSTANT ARTIST COLOUR – 24K GLITTER (9ML) £5.90
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Posted in Nagellack, Naglar, Shoppat | Tagged | Leave a comment

Länge leve alla Jungfrubröst & Hallongrottor

image

Konstig rubrik? ja det tycker ja oxå! Jungfrubröst är två vanliga tuttar och Hallongrottor, ja det är det kvinnliga underlivet.

Fått lite söta saker från tamponsforfree, just nu kör de en kampanj på en försäkring mot bröstcancer och andra former av cancer som kan drabba en om man är tjej. Men jag ska aldrig få cancer så ja blundar hellre.

Nu när de har kampanj så erbjuder försäkringsbolaget ”Chartis” en månadspremie gratis när man tecknar försäkring. man måste ange kampanjkoden ”T4F2012”. Tycker det är en fin och bra grej, fast ordet cancer skrämmer fan livet ur mig. Det är en hemsk jävla sjukdom och det är hemskt att se är som en skräckfilm gånger 999999. Hoppas de nån gång kommer på ett botemedel mot skiten för den sjukdomen kan fan dra åt helvete.

Från Chartis fick man en broschyr om försäkringen, den var hyfsat lätt att ta till sig. Dock inte ADHD vänlig -för mycket text. men de hade bra bilder där de visade hur man ska undersöka sina ”Jungfrubröst”.

Sen skickade tamponsforfree med några gélehallon i en söt liten påse som jag tryckte i mig direkt.

Fick som vanligt gratis tamponger oxå, försvarets hudsalva i snygg rosa förpackning.

Sen fick jag ett NAGELLACK från Mavala. Färgen är sådär ROSA och tjejig inte prövat än. nagellacket är från Mavala och färgen heter ”vegas pink”.

Tack för ja fick ett nagellack!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Posted in Gratis, Nagellack, Skönhet | Tagged , , , , , , , , , , , , | Leave a comment

OPI Comet Loves Cupid

image

Målat naglarna med OPI nagellacket ”Comet Loves Cupid”. Är en klar och röd färg, fast ändå lite ljus som lyser upp och blänker. Lite vampyraktig klarröd färg. nagellacket ser lite matt ut på bilden tyvärr. Jättefin röd färg tycker jag! tror jag ska köpa mig en stor flaska när den är slut. För är svårt att hitta fina röda färgen tycker ja. Är lätt att de blir för mörka och inte tillräckligt Marilyn Monroe färgat.

Hugo sitter i bakgrunden och tittar ut. Hugo gillar inte lukten av nagellack tyvärr. men han är ju så söt, go, busig, lättlärd, cool ,  han är bara alldeles bäst och underbar. Världens bästa älskling tycker Mammi och Pappi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Posted in Hugo, Kattunge, Nagellack, Naglar | Tagged , , , , , , | Leave a comment