Tag Archives: Sjukhus

Idag är ja trött

Trött som bara den! ingen matlust. Ingen ork i kroppen och arg för att sjukhuset krånglar med medicin så jag int får sova. Sen så missade jag skolan idag för ja inte kom upp.

Fast min underbara älskling försökte väcka  mig. Sen försökte Hugo väcka mig men han lyckades inte heller slutade med atta han började hoppa på mitt ansikte med sina tassar. Sen när ja inet började leka med honom så började han leka med min fötter med tänderna. När inet det funkade började han attackera armarna och den här gången gjorde det faktiskt ont när han hoppade på armarna och bet inet sett honom så tokig tror ja. Fast han gillar inte när man sover för fdå lekar man inte med honom. Bara att leka mer, han är väll understimulerad stackarn när man ligger och sover och vi vill sova. det roliga är så fort man öppnar ögonen DÅ ÄR MAN VAKEN i Hugos ögon och då kan man leka direkt fast man är klarvaken. Nu roligare när man gömmer sig under täcket för då lekar man med honom. För då sticker föttern fram och naffsar man i dom då rör fötterna på sig skit kul tycker Hugo.

Ätit idag:

limpsmörgås med ost

stort glas blåbärssoppa

En varma koppen

1 glas cola

ÄT INTE SOM MIG BARA OM DU ÄR FET och vill gå ner i vikt jag är ett lysande exempel på hur man inte ska göra för att gå upp i vikt. men hatar fan och vara trött och sakna hungerkänslor. Maten blev som klegg i munnen till någon äcklig sörja. Hatar fan snabbmat blir man äckligt direkt att äta och smakar inget heller bara fett och fett och mera fett.

Min sömnmedicin är slut och min licens har tydligen gått ut. var till apoteket efter att de på sjukhuset hade sagt att JA DU HAR LICENS tills den 27 februari så du kan hämta ut medicin. Så kommer man dit ”nej din licens har gått ut”. Dumma människor på sjukhus säger att jag har licens så åker man ändå till apoteket och så har man inte det tydligen. Hoppades på att få sova. var till apoteket i måndags den 9 januari. Har fortfarande ingen ny licens och medicin och stilnocten hatar jag fan och äta vill inte äta dom. Så har sovit skitdåligt och trött konstant och ingen ork. Missade skolan idag är säkert för jag sovit för lite för då ballar min kropp ut och tar ett sovmaraton och vägrar vakna. Min kropp skiter då i ifall jag har skola eller något annat viktigt möte. den bara förstör.

Måste börja äta regelbundet oxå. Äta frukost, ÄTA LUNCH, äta middag tidigare, sluta dricka saker med socker i och äta kvällsmat. och komma ihåg och ta medicin i tid och inte bara skita i att äta frukost bara för att jag har bråttom för då kan ja koncentrera mig ännu mindre. Speciellt viktigt nu när ja började skolan igen i Måndags, men nej det skiter ja tydligen i.

Nu ska jag gosa med Hugo och börja tänka på att äta lunch men det tar ju 100 år för mig att sitta där och äta den jävla maten oxå. Älskar mat men ingen matluts blir äckligt att äta det. VILL HA ETT RIKTIGT KÖK!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Posted in Dryck, Mat, Medicin, Mina funderingar och tankar., Sjukvård, Skola | Tagged , , , , , , , , , , , | Leave a comment

Leka med sjukdomar i DSM-5

Nu lekar man med DSM-5 IGEN. Försöker de få alla att tro att de har någon sjukdom? är som att ved gör narr av det i media. Men tycker bilderna av rätt roliga. Ifall media ska fortsätta så här kommer det ju sluta med att ingen kommer ta de som faktiskt har en diagnos på allvar och bra skratta åt det. De gör det till någon modegrej att ha ADHD. Skulle det vara det skulle ja direkt kasta bort min diagnoser i en papperskorg eller ge bort dem till någon annan om det är så jäkla häftigt och modernt. De gör ADHD till en diagnos som ska var lätt och ha och att det inte finns några problem med den. Media gör det till en icke svår diagnos. Så fan heller finns många som har mycket problem grejen är ju det att det inte alltid syns som ett brutet ben.

I nya DSM- 5 som kommer är det lite som att media ”åå något mer att leka med”. Verkar som atat det passar media perfekt nu när det skrivs om ADHD överallt att börja gräva och fucka till DSM-5 genom att skriva cp grejer hit å dit.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Posted in ADHD, Attention UNG, Atypisk Autism, Mina funderingar och tankar., Nyheter | Tagged , , , , , , | Leave a comment

En man ligger på sjukhus med magproblem…

En man ligger på sjukhus med magproblem när han plötsligt får diarré och skiter ner hela sängen. Mannen får panik, viker ihop lakanet med bajset och slänger ut det genom fönstret. Lakanet hamnar på en finsk a-lagare som går förbi. Han brottas ett tag med lakanet och så rinner bajset ut. Då kommer en annan man förbi och frågar vad han håller på med. Perkkele krappen, tu kommer intä att tro mig, men jak har precis bankat siten ur ett spöke!
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Posted in Roligt | Tagged , , , , , , , | Leave a comment