Tag Archives: smink

Överlevnads kit från tampons for free

Paket från tampons for free. Ett läppglans Idun färgen Felicia. Sen en Lindh choklad som Hugo kom och snodde. Ett vitt nagellack från wet n Wild. Sen gratis tamponger och en plåtask att ha antingen medicin i eller tamponger. Kampanjen är från pronaxen den här gången, fint litet mens kit med godis och allt.

20121006-002444.jpg

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Posted in Gratis, Nagellack, Smink | Tagged | 2 Comments

Modellsminkning

Bilder på hur ja såg ut i ansiktet och håret. Skulle få bilderna som fotograferna tog sen när de hade redigerat dom och gjort dom snygga. Men de var askul! och de som tog kort, sminkade, stylade de var jätteduktiga! Var kul att vara modell för Funkimodels och gör gärna om det för det var roligt och kul att vara i centrum och alla kollar på en.

Uppmärksamhet är kul! och jag tänker inte berätta nått om bilderna de tog vad jag hade på mig mohahahah för det blir en överraskning om hur snygg ja kommer va på dom. Blev en riktig snyggelse det kan ja säga!

Men naglarna har jag målat själv! Nagellacket är från OPI och vad det heter minns ja inte. kommentera om ni undrar ja lovar ja att kolla.

De som tog korten var elever på ”Berghs School of Communication”.

Tack mamma och pappa för att ni gjorde en så snygg dotter! Fick ADHD och atypisk autism men men….ja blev ju snygg så det är SKITBRA! bra att jag inte är ful. Men man blir en styggelse när man klämmer finnar.

Jag älskar mig!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Posted in Event, Hår, Kläder, Mode, Nagellack, Naglar, Smink, Smycken | Tagged , , , | 2 Comments

2 bra webbshoppar för nagellack och smink

2 bra webbshoppar för nagellack och smink

 

BRA WEBBSHOPPAR att köpa nagellack och smink på.

http://www.lookfantastic.com/home.dept

köpt från ett antal gånger.

http://www.feelunique.com/?curr=EUR

Har köpt smink därifrån 3 ggr. fick en trasig pensel en gång men det var bara att jag mailade o0ch poff så några dagar senare hade jag en ny. Behövde inte skicka tillbaka den gamla eller nått.

de har bra priser på ID bare mineral

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Posted in Nagellack, Naglar, Smink, Tips och Råd | Tagged , , , , , , | 2 Comments

Ska vara modell för funkimodels

 

 

 

 

Det här trevliga lilla mailet fick jag efter ha pratat med nån som ja inte minns namnet på men tror det var Lou. Suttit och försökt kontakta de 2 fotograferna i 2 dagar nu men en är det upptaget på och den andra går det bra fram massa signaler. Men ska bli nice att bli fotad inte fan trodde jag att ja var så snygg men är inte förvånad gör ja tycker själv jag är snygg! mohahahah men sånt får man inte tycka om sig själv men det tycker jag! Nu måste jag bara se till att va noga med att ta hand om mina äckelfinnar så ja inte blir ful på kort för det vore ju hemskt! Ska bli sjukt kul bli sminkad, stylad i håret å massa snygga modekläder. Var någon från nått hårstylingmärke som skulle fixa håret sa hon jag pratade med iallafall. Får dock inte cash men skulla få korten på mig själv så jag är nöjd. Nu ska man bara få tag på de där fotograferna.

Funkimodels är en modellargentur för de som har synliga och osynliga handikapp

”Hej Evelina,
Berghs School of Communications fotoelever gör ett uppdrag på temat Fashion & Beauty där de fotar 10 modeller. De har valt dig som en av dem. Du kommer att sminkas, stylas och fotas i modekläder. Fotona kommer att ställas ut på fotomässan den 18-20 november på Stockholmsmässan. Syftet är att visa att funkismodeller kan funka lika bra för modejobb som andra, så det är inte din funktionsnedsättning som kommer att exponeras utan din skönhet och personlighet.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Posted in Event, Hår, Kläder, Mode, Nagellack, Naglar, Roligt, Smink, Smycken | Tagged , , , , , , , , , | Leave a comment