Tag Archives: Tampons for free

Tamponger och rakhyvel från Tampons for free

image

Fått gratis tamponger från tampons for free och en gratis rakhyvel. Blev as glad att de ger bort både gratis tamponger som är svindyrt att köpa. och även en rakhyvel från BIC Soleil Bella.

Bic soleil bella rakhyveln har 4 st blad. desto fler blad desto mindre risk att skära sig tycker jag. har 3 eller 4 blad på min nu varandra från gilette så 4 blad är bra. Läste även att bladen är rörliga vilken borde innebära att risken att skära sig minskar. remsan på rakhyveln är försedd med kokosmjölk och jag ÄLSKAR COCOS.

Bic har även en tävling som ja passade på att tävla in. Jag brukar ju ha tur att vinna så nu ska ja vinna den. Man kan vinna en designerväska om man vinner. det man behöver göra är att ta kort på vad som finns i ens handväska och skriva nån rad. Glöm inte att rösta på mig, jag är på sida 2 och namn: Evelina W*****.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Posted in Gratis, Hudvård, Skönhet | Tagged , , , , , , , | Leave a comment

soltabletter och solstift från Maxosol och tamponger från tampongs for free

image

Hugo agerar modellkatt!

‘Har fått ett 60-tablettersförpackning från Maxosol i tampons for frees VIP-utskick. Sen ett solstift  med solskyddsstift med solskyddsfaktor 20!

Soltabletteran ska man ta 2 veckor inna man börjar sola för atta bli extrabrun står det. de ersätter inte vanligt solskydd men ska göra en brunare och har funnits på marknaden i drygt 20 år. jag får se om ja vågar pröva dom för är säkert nått ämne i dom som inte går ihop med de andra mediciner jag äter. Men får kolla upp om ja orkar.

Sen fick ja självklart gratis tamponger som vanligt och de kommer på posten nästan precis när man ska ha mens. Tack tampongs for free och Maxasol för produkterna!

 

 

Gratis solstift 🙂

Maxosol erbjudande
Köp Maxosol 60 tabletter för 98 kr, ordpris 169 och få Maxosol solstift ppf 20 på köpet (värde ca 50 kr) – erbjudandet gäller så långt lagret räcker!
KAMPANJKOD: SOLSTIFT
Klicka här för att komma till erbjudandet!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Posted in Dampelina Testar, Gratis, Rabatter, Skönhet | Tagged , | Leave a comment

VIP paket från tampons for free

image

Fick paket från tampons for free. Innehöll en neccesär, munskölj, tandkräm och munspray. Samt modellkatter Hugo. Min lilla älsklingskissemiss. är med i tampons for free bloggnätverk som heter shesocial. därför jag får produkter från dom som man sen bloggar om. Reklam eller inte men det är gratis och är en bar grej att de ger bort gratis tamponger.

 

 

 

 

image

Hugo håller i tampongerna från tampons for free. Var en massa produkter från retarDEx man fick.

 

image

Hugo inspekterar munsprayen om den luktar gott.

 

image

Hugo, en munspray och ett paket tamponger.

image

Hugo och tampongpaketet från tamponsfor free.

image

Hugo och tamponger igen. retarDEX serien ärt faktiskt jättebra vann produkter i en tävling förut. Tandkrämen smakar inte sådär jättemycket äckligt mint och skummar inte. Munsköljen är UTAN SMAK. men finns smak att tillsätta om man vill det ska smaka äckelmint. Munsprayen är rätt stark men rätt smart att ha i handväskan. tandkrämen kommer jag nog köpa igen sen.

image

Hugo igen, min lilla reklampelare. Älskar våran Hugo.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Posted in Gratis, Hugo, Katt, Kattunge, Rabatter, Skönhet, Tips och Råd | Tagged , , | Leave a comment

9 tamponboxar från Tampons for free

imageimage

 

Lyckats samla på mig 9 boxar tamponger på inte så lång tod. Skulle ja inte haft dubbelmens så skulle ja haft ännu fler. Hade mens 2 gånger på raken, men 9 st är rätt bra Cool behöver aldrig köpa tamponger i normal storlek! Tampons for free är verkligen tampons for free för mig! för ja behöver aldrig köpa tamponger mer. Men kanske är för att man går på deras VIP event och sen vinner tävlingar varje månad med ännu fler tamponger!

Posted from WordPress for Android

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Posted in Gratis, Skönhet | Tagged , , , , , , , | Leave a comment

Tidig julklapp från Tampons for free och en VIBRATOR!

Tidig julklapp från Tampons for free och en VIBRATOR!

Fick en tidig julklapp från tampons for free. Är med i deras VIP utskick.

 

Paketet innehöll följande:

  •   Hysteria – Tampongboxen & exklusiv inbjudan till förhandsvisningen av Hysteria! Läs här!
  •  Efi – Exklusiva Pearl body serum som återfuktar din hud. en bodylotion! Läs här!
  •  Belladot – En VIBRATOR som hette MATILDA! Läs här!
  •   Piratförlaget Orgasmboken från Katerina Janouch! kan inte bli bättreLäs här!
  •   Vigo – Kosttillskott i gott tuggummiformat i tre olika smaker och rabattkupong! Läs här!

Ska få gå på förhandsvisning av filmen HYSTERIA med tampons for free.

Det är en romantisk komedi som handlar om en doktor som uppfann det först vibratorn. Är en romantisk komedi som ja sk få gå på med min älskling.

 

 

VIBRATOR

Ni skulle sett mitt leende när ja öppnade paketet. SER att det ligger antingen en dildo/vibrator. Börjar asgarva och sitter och ler som en galning i några timmar och är skitglad. Ett perfekt och klockrent VIP utskick bästa hittills! ahhahahha.

Åå va glad jag blev en vibrator! min som är så dålig som jag har nu den här var det riktigt mycket drag i. Det kanske ni inte ville veta men det får ni veta ändå för Sophia och Diana på tampons for free hade ju kommenterat min status på twitter att de såg fram emot mitt inlägg! haha måste ju bjuda på nått kul.

 

ORGASMBOKEN

Låg även en bok i paketet som hette ORGASMBOKEN av  Katerina Janouch. verkar vara en bra bok för satte mig och bläddrade lite i boken och där fastnade jag i ca 1 timme. SÅ boken lär ju av intressant då. Bra att tampons for free gav mig en bok som ja SLIPPER LÄSA. För det var ju ingen roman som förra gången. det är en sån där bok som man bara kan sitta och bläddra i och läsa det man tycker är kul. Utan att behöva hänga med i boken. En guide skulle ja säga. EN ADHD vänlig bok som man kan LÄSA^^

 

HUDLOTION

Sen en hudlotion från EFI har även en rakhyvel därifrån se förut men tycker det är för jobbigt att prenumerera på saker för man glömmer bort att avbeställa och roliga att köpa olika märken varje gång istället för att prenumerera. Men kommer använda den iallfall. Var något Q10 i kanske ja blir lite snyggare! Men är perfekt nu på vintern då man blir torr överallt.

 

TUGGUMMI

Sen massa VIGO tuggummi. 3 st fick jag och de hette BEAUTY, ACTIVE och FOCUS. Men jag och min älskling märkte en kul grej med dem. ACTIVE och FUCUS innehåller EXAKT samma saker förutom att ACTIVE innehåller josta vad det nu är för något. Så varför heter de då ACTIVE och FOCUS när de innehåller samma saker förutom en liten mini grej? man lär ju inte märka någon skillnad. Koffein mängden i är ju bara att skratta år för man måste tugga 4 st tuggummin för att få i sig 40 mg koffein.

  • Tuggummi 4 st (active eller focus) = 40 mg koffein.
  • Redbull (vanlig burk 25 cl) = 80 mg koffein.
  • Vanligt svart kaffe (15 cl) = 120 mg koffein.
  • Svart Te (20 cl) = 80 mg koffein.

Ett paket tuggummi innehåller 14 st tuggummi vilket blir 120 mg koffein. Inte lättare att bara dricka en kopp äckligt kaffe eller 2 koppar Te istället för att tugga 14 st tuggummi? låter lite överdrivet att de ska va uppiggande, och det är ju inte som om att man blir pigg på 10 mg koffein om man tar ett tuggummi. Tycker det är falsk marknadsföring. Speciellt när de innehåller i princip samma saker förutom en liten ingrediens. Och att man ska bli PIGG av dem! krävs ju lite mer än ett tuggummi.

 

 

Ja fick ju ett fint litet gulligt paket men kan vara lite snäll och  bjuda på lite rabatter som de skickade med i paketet bara att tryck på bilderna nedanför. Och jag ska få gå på HYSTERIA som handlar om en vibrator med min älskling mohahahah hopppas ni är lite avis!

 

 

Ge bort Pearl Body Serum (värde 199 kr) till en vän – endast frakt tillkommer!

1. Prova Pearl Body Serum gratis och betala endast 39 kr för frakt och expedition.
2. Du är inte förpliktad till ytterligare köp, men blir abonnent. Om du inte vill fortsätta abonnera lämnar du besked till oss inom 3 veckor efter mottagandet av ditt prov.
3.Som abonnent får du 1 tub med 200 ml Pearl Body Serum varannan månad för abonnemangspris 199 kr. Endast 18 kr      tillkommer för porto och expedition per  försändelse

Klicka här för att komma till erbjudandet!

Belladot ger dig Cinnamon Apple på köpet!

Köp en sexleksak från Belladot och få glidmedlet Cinnamon Apple på köpet!
Klicka här för att komma till erbjudandet!

Psst…Visste du att Belladot vunnit Svenska Designpriset?

 

 

Pocketbok på köpet från Piratförlaget – perfekt julklapp!

Köp en av de utvalda böckerna från Piratförlaget och få pocketboken Bedragen av Katerina Janouch på köpet! Klicka här för att komma till erbjudandet!

5 kr rabatt på Vigo

Kosttillskott i gott tuggummiformat i tre olika smaker och rabattkupong i utskicket!

Klicka här för att läsa mer om Vigo!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Posted in Event, Hudvård, Mode, Rabatter, Tävlingar | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment