Tag Archives: toa

Litter kwitter dag 13

image

Dag 13 med litter kwitter som den har stått uppe på toan. Funkar skitbra nu. Ingen mer olycka skedd sen Hugo pissade på mig.

 

Video på när Hugo skiter. Duktig kissemiss jag och min älskling har.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Posted in Hugo, Katt, Kattunge, Litter kwitter, Video | Tagged , , , , , , | Leave a comment

Lära Hugo gå på dass

image

image

 

image

Är vell dag 3 med litter kwitter nu. Han har gått på kattdasset 2 ggr nu. Han gillar den inte så mycket än men Hugo ska inte få bestämma. Hugo ska lära sig gå på dass. Aldrig mer tömma en kattlåda.

Han har pissat i golvbrunnen inne på toan och så dampade han loss när han skulle gräva ner sin skit så det kom kattbajs på badkaret.  Har tidningspapper på golvet som han hade lekt skiten ur och hade försökt gräva ner sin skit med. Det var lagom kul att reda på. Men ska inte ge upp Hugo ska lära sig gå på dass.

När han pissar och skiter så sätter han sig på den vita ringen som ska föreställa ett dasslock. Bra att han har fattat att han ska sitta på den vita och inte nere i den röda med kattsanden.

Eller pelletsen som vi köpte för Ever clean sanden klumpade som inåt helvete, Max tyckte det var som att ta bort betong. Hoppas min älskling som är hemma har tagit reda på hans låda bara.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Posted in Hugo, Katt, Kattunge, Litter kwitter | Tagged , , , , , , , , | Leave a comment