Tag Archives: Vann

Vunnit ett par glasögon från Lensway

Vunnit ett par glasögon från Lensway!

Var med i deras tävling på facebook där de 1500 som klickade på länken vann ett par gratis glasögon upp till 600:-. man var tvungen att anmäla sig på mailen innan tävlingen började. Men jag vann så jag är glad! Blev dock ett par glasögon som var lite dyrare än 600:- men bryr mig inte så mycket. Glasögon för mig är mest en accessoar eller en modegrej inte så mycket för att ja ska se bättre. Fast är ju gött att se vad det står på tavlan i skolan. Är lite surt när man sitter längst fram och får sitta och kisa med ögonen för att se ordentligt.

Gött med en ny accessoar! och bättre syn på köpet!

 

Glasögonen jag valde kostade 739:- originalpris.

Glasögonen heter B.Lang 2502.

Köp på: www.lensway.se

 

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Posted in Accessoarer, Mode, Shoppat, Tävlingar, Vunnit | Tagged , , , , , , , , , , | Leave a comment

Vunnit ett timglas i en tävling

Timglas

Har Vunnit en tävling igen där man skulle skriva sitt bästa råd för en bättre tandhälsa och en motivering varför man ska vinna. Var från Apoteket, deras facebookgrupp. Kostar 39:- på apoteket. Är en timer eller timglas som man oxå kan kalla det. Timglaset är på 2 minuter och finns tydligen ett tandborstställ till för 4 tandborstar.

Vann med motiveringen:

”Använd tandtråd det är mitt bästa råd.
Munskölj mot små hål är bra!
det tar kål på de små bakterierna!

Vill vinna en timer för min bristande tidsuppfattning(har med min adhd att göra) är inge bra. har ingen känsla för hur lång tid 2 minuter är. Händer att jag borstar för länge och då gör tänderna ont. ”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Posted in ADHD, Atypisk Autism, Hjälpmedel, Tävlingar, Vunnit | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment