28 mars middag på gloria palace

Idag vaknade vi vid 12.00 jäkla oflyt. När vi har vaknat går vi och köper bröd till frukost.

Ligger och solar till 17.00 eller nått. Max sitter med laotopen och försöker betala hyran men är inte så lätt när man inte ens kan surfa på deras sega wifi. 5 min för att ladda in Google. Slött som bara den. Men till slut gick det.

Slutar sola när det kom några elaka moln som hade bestämt sig att va utvägen för solen.

Vi börjar fundera påvar vi ska göra. Kommer fram till att vi behöver en till resväska för vi har shoppat för mycket.

Alla shoppingcenter stänger kl 22.00, inte alla kanske men nästa. Vi gör oss iordning och går ner för att kolla när bussen går till maspalomas där det ska ligga 2 vid vattnet och ett annat lite längre in. När vi kollar när bussen går så går nästa om 30 minuter eller 1 h.

Så vu bestämmer oss för att skita i att handla resväska och shoppa det imorgon. Går ner till stranden för att leta restaurang men vid stranden är de bara jobbiga och försöker locka in en genom att vara jobbig och trycka upp sina fejs framför en. Fråga vart man ä ifrån, säga att ååå sitt här har vi ett bord gör 2. Slutar med att vi går bort från stranden och går vidare.

Nyfiken som ja ä så undrar ja va som finns på andra sidan berget för att det lyset där borta. Ser 3 katter när vi går förbi en av dom va halt. Lite rädda för mönniskor men vågar stanna kvar lite iaf.

Dit ska bi gå tycker jag visar sig va massa klippor, berg och grus och man kommer ingen vart. För långt att gå till där det lyser och vi vet ej hur man tar sig dit.

När vi yrat omkring där och gått tillbaka. Så bestämmer vi oss tillslut för att käka på hotellet gloria palace. Stort hotell och maten var asgod.

Ja käka entrécot och Max pasta med skaldjur. Efterrätten var mumsig den oxå. Max åt chokladmouse å ha nått med kaka längst ner sen nå pannacotta akjtigt med nå rött sött ovanpå med jordgubbssylt. 2 vinflaskor på det och varsin jordgubbsdaquri.

Sen blev det hem och sova sådär lagom vingligt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

About Dampelina

Komma ihåg att inte glömma bort, att komma ihåg.
This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

One Response to 28 mars middag på gloria palace

  1. Pingback: oscar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

To use solvemedia you must get an API key from http://api.solvemedia.com/public/signup