26 mars LAS Palmas

Vaknade vid 10.30 försöker väckA Max men han är trött men inte s konstigt när vi var uppe till 04.00 och kollade i massa turistbrochyrer om va vi ska göra för något. Måste ju göra nått för ligga still i en solstol går inte fast ja skulle vilja.

Sen blev det frukost men det suger att det är lite kallt i skuggan fast man kan ju sitta ute och äta frukost ändå. Max tycker vi ska åka till LAS Palmas idag eftersom vi fick lite dåliga platser idag vid poolen. Är nära wifit men bredvid barnpoolen. Men på det här hotellet är barnen snälla och föräldrarna håller koll på dom skitbra.

Nu kl 12.00 ligger jag i solstolen och väntar på Max som ska fixa sin tå han mossade i poolen igår. Blir nog LAS Palmas idag när Max är färdig för att kolla in staden, shoppa och leka turist. För det ska ju va den störst staden tror ja på ön.

27 mars återberättat sen igår:

När Max va klar så tog vi bussen till LAS Palmas tog 2 jobbiga timmar. Men gick snabbare än normalt för man kunde kolla ut på allt. Jävligt fin natur massa berg och sten överallt. Växer kaktusar och palmer. Och de ända kryp ja sett är stora fjärilar, en fluga och små flugor vid handfatet.

I LAS Palmas var det fint gick vägar så man kunde gå längs med stranden. Blåste lite mer där än amadores men var varmare på i äpple

Vi var i shoppingcenteret LAS arenas och shoppade den 14-15 till 20.00 sen ville Max hem men det förstår ja. Kom hem med massa påsar med kläder har inte kollat vad ja och Max shoppade för men än nog endel. 3 våningar med shopping vara. En var med mat och mediamarket. Kostade 14 euro för oss båda att åka från amadores till LAS Palmas.Såg en mAssa shoppinggator när bussen var på väg in till LAS arenas. Fick dock byta buss inne i LAS Palmas till nån lokalbuss till LAS arenS. Vi tog bussen hem 21.30 och tog 2 h till hotellet i amadores.

Fick sjukt ont i röven av att sitta ner i 2 h men inte Så uttråkad som i trodde klagade bara lite. När vi kom fram var vi ashungriga och ja hade o t i fötterna. Beställde pizza och tog med till hotellet. Var även sjukt sugen på en drink så beställde en tand away drink gör det i Sverige! Kostade bara 4.9€ bartendern frågade även om ja ville ha en stronga drink. Och det blev det 1/2 sprit drygt blev det, men god för att vara det

De är så sjukt mkt duktigare på Att göra drinkar och cocktails här än i Sverige. Hur svårt kan det va? När Max såg min drink skulle han oxå ha en. Det mest roliga var att bartendern frågade mig om Max oxå skulle ha en strong och de fick han haha. Var massa drink kvar på morgonen.

Började bli förkyld oxå av nån anledning så gick och la mig och sov vid 1. Max somnade tydligen vid 5. Gic

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

About Dampelina

Komma ihåg att inte glömma bort, att komma ihåg.
This entry was posted in Shoppat. Bookmark the permalink.

One Response to 26 mars LAS Palmas

  1. Pingback: roland

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

To use solvemedia you must get an API key from http://api.solvemedia.com/public/signup